Challenge 9 Re-design

For my redesign, I wanted to look at an aspect of Challenge 7 that our team Happy Shopping got some feedback on–making the experience more cohesive between caretaker and child. Keeping the small hut idea the same, I completely reworked the “map” concept of taking the child through the store to visit each hut. In this re-design, the parent is able to write in at the start of the shopping experience what they would like their child to pick out–this makes it a more personal and fun experience for each time they go shopping (so they wouldn’t be using the same map/picking out the same items every time they come to the store). It is also entirely different because the mockup went from a super rough sketch to a medium fidelity graphic mockup. The hope is that this new map would add to the caretaker and child shopping experience! Heres the link to the previous design! https://www.designsurvivor.com/wp-content/uploads/2018/04/2018-04-09_5acb6b7dee1ce_HappyShopping.pdf

Share This Post
Have your say!
00